Visos kategorijos
Paslaugos

Naujiena! Papildykite savo Paysera sąskaitą su Mastercard arba Maestro kortele

Paysera klientai jau dabar gali papildyti savo Paysera sąskaitą su Mastercard arba Maestro kortele
Žinome, kad mūsų klientams patinka, kai finansinės paslaugos suteikiamos greitai, paprastai ir efektyviai. Mums svarbu mūsų klientų gerovė, tad šįkart pristatome naują Paysera sąskaitos papildymo būdą! Apžvelkime viską, ką jums reikia žinoti apie šį būdą – nuo pagrindinių privalumų iki detalių instrukcijų, kaip naudotis šia paslauga.

Nauja paslauga – nauja partnerystė

Galimybė papildyti savo Paysera sąskaitą vos per kelias sekundes naudojant Mastercard arba Maestro kortelę skamba puikiai, tiesa?

Tačiau už kiekvienos naujos paslaugos slypi didelis mūsų atsidavusių darbuotojų darbas ir strateginės partnerystės, dėl kurių visa tai tampa įmanoma. „Vienas lauke ne karys“ – sako liaudies išmintis. Šį posakį galima pritaikyti ir versle – bendradarbiavimas yra mūsų kolektyvinės stiprybės pagrindas.

Taigi, labai džiaugiamės galėdami pranešti apie bendradarbiavimą su Quipu, IT konsultacijų ir programinės įrangos kūrimo įmone. Dėl šios partnerystės Paysera klientai galės papildyti savo sąskaitą dar greičiau.

Kodėl tai puiki naujiena jums?

Pirmiausia, žinoma, yra greitis – savo Paysera sąskaitą galite papildyti vos per kelias sekundes bet kuriuo metu. Supratote teisingai – šia funkcija galėsite naudotis 24 valandas per parą, 7 dienas per savaitę. Bet yra ir daugiau privalumų.

Pavyzdžiui, jei negalite atlikti SEPA Instant pervedimų, ar esate už ES ir EEE ribų – pildant sąskaitą Mastercard ar Maestro kortele sutaupysite daug laiko.

Dar nepaminėjome saugumo. Mastercard ir Maestro yra gerai žinomi prekių ženklai, kurių prioritetas yra saugumas, ir tikrai ne veltui.

Taigi, nuo šiol Paysera klientai savo sąskaitą gali papildyti 3 skirtingais būdais: banko pervedimu, pardavimų vietose arba naudodami Mastercard arba Maestro kortelę.

Tik atminkite – sąskaitą papildant kortele, taikomi mokesčiai. Todėl, prieš pildydami, įsitikinkite, kad esate susipažinę su įkainiais, kad galėtumėte priimti pagrįstą sprendimą. Nesirūpinkite, mokesčius visada matysite prieš patvirtinant papildymą.

Kaip papildyti Paysera sąskaitą?

Jums gali kilti keletas klausimų

Tikriausiai jums iškils keletas praktinių klausimų apie šią naują paslaugą, todėl užbėgdami įvykiams už akių, juos aptarkime.

Ar Paysera sąskaitą su Mastercard arba Maestro kortele galima papildyti bet kurioje šalyje?

Taip! Bet kurioje šalyje, kurioje išduodamos Mastercard ar Maestro kortelės.

 

Ar papildžius Paysera sąskaitą su Mastercard ar Maestro kortele gausiu pranešimą?

Žinoma! Būtinai gausite pranešimą apie sėkmingai atliktą sąskaitos papildymą.
 

Ar paslauga galiu naudotis ir Paysera programėlėje, ir elektroninėje bankininkystėje?

Mums rašant šį blogo įrašą, paslauga galima naudotis tik Paysera programėlėje, tačiau nesijaudinkite – jau greitai galėsite sąskaitą pildyti Mastercard ar Maestro kortele ir elektroninėje bankininkystėje!

 

Ar šia paslauga gali naudotis tiek iOS, tiek Android operacinių sistemų naudotojai?

Tikrai neišskirsime nė vienų – paslauga gali naudotis abiejų sistemų naudotojai!

Kaip papildyti Paysera sąskaitą naudojant Mastercard arba Maestro kortelę?

Mes nejuokavome, kai minėjome, jog Paysera sąskaitą su Mastercard arba Maestro kortele papildysite vos per kelias sekundes. Pats procesas taip pat yra labai paprastas. Apžvelkime visus veiksmus!

Kaip papildyti Paysera sąskaitą naudojant Mastercard arba Maestro kortelę per programėlę?

  1. Prisijunkite prie savo paskyros ir pasirinkite Papildyti.
  2. Pasirinkite sąskaitą, kurią norite papildyti, šalį ir valiutą.
  3. Ties PAPILDYMO BŪDAS, spauskite Mokėjimas kortele.
  4. Įveskite sumą.
  5. Pasirinkite Sutinku su papildymo taisyklėmis.
  6. Spauskite Toliau.

Turėkite omenyje, kad minimali suma su pritaikytu mokesčiu yra 1 Eur.

Kaip papildyti Paysera sąskaitą naudojant Mastercard arba Maestro kortelę per Paysera programėlę?

Jei iškils problemų – tiesiog susisiekite su mumis!

Tai nauja funkcija, ir suprantame, kad gali kilti klausimų. Jei nepavyks papildyti savo Paysera sąskaitos naudojant Mastercard arba Maestro kortelę – susisiekite su mūsų klientų aptarnavimo komanda telefonu ar el. paštu, ir mes mielai jums padėsime.

Susiję straipsniai

#
Paslaugos

Kaip atlikti pasikartojančius mokėjimus savo Paysera sąskaitoje?

Ar dažnai tenka pasikliauti savo atmintimi? Stengiatės prisiminti šeimos narių gimtadienius? Manote, kad niekada nepamiršite jubiliejų? O kaip dėl sąskaitų apmokėjimo terminų? Nuomos mokesčio? Paskolų ir lizingo įmokų? Nevarginkite savęs mintimis apie pinigus – suplanuokite mokėjimus Paysera programėlėje ir leiskite sau pamiršti bereikalingą vargą!

#
Asmeniniai finansai

Kaip papildyti Paysera sąskaitą?

Norėdami naudotis Paysera sąskaita, ją galite papildyti keliais skirtingais būdais. Nuo pinigų įnešimo grynaisiais iki pinigų siuntimo banko pervedimu – su visais būdais galėsite susipažinti šiame blogo įraše. Skaitykite toliau ir sužinokite daugiau.

#
Paslaugos

Kuo skiriasi Paysera mobilioji programėlė ir internetinė bankininkystė?

Kasdienius finansus mieliau tvarkote telefonu ar kompiuteriu? Su Paysera – galėsite pasirinkti sau patogiausią būdą. Vis dėlto, yra keletas skirtumų tarp Paysera internetinės bankininkystės ir mobiliosios programėlės, kuriuos turėtų žinoti kiekvienas klientas. Skaitykite toliau ir sužinokite, kokie jie.